Kylmäasennukset ja lämpöpumput Salossa ja muualla Varsinais-Suomessa

Ota yhteyttä

Panasonic, Toshiba ja Midea-lämpöpumppujen myynti ja asennus.

  • Panasonic
  • Toshiba
  • Midea

Piuhamika Oy tarjoaa asiantuntevat palvelut kylmäasennuksiin, kuten lämpöpumppujen asennustöihin. Työskentelen joustavasti Salon toimipisteeltäni käsin Turun seudulla sekä muualla Varsinais-Suomen alueella. Toimin Toshiban ilma-vesilämpöpumppujen jälleenmyyjänä, joten saat minulta asennuksen lisäksi myös lämpöpumpun. Asennustyöt teen kuitenkin kaiken merkkisille lämpöpumpuille. Lue lisää ja ota yhteyttä, kun lämpöpumpun asennus tulee ajankohtaiseksi!

Ilmalämpöpumpun asennuksen hinta

 

Perusasennuksen hinta on 680 € sisältäen alv 24 %.

 

Perusasennus sisältää:

  • Enintään viiden metrin putkivedon. Tästä ylimenevät metrit 50 €/m.
  • Seinäläpiviennin suoraan sisäyksikön putkiyhteyden kohdalta ulos.
  • Ulkoyksikön sijoituksen 40 cm:n korkeuteen seinäkiinnitystelineen päälle.
  • Ulkopuolisten putkien koteloinnin valkoisella muovikourulla.
  • Kondenssiveden ohjauksen kaatona ulos kylmäaineputkien reittiä pitkin.
  • Asiakkaan järjestämän sähkösyötön. Voidaan myös rakentaa tuntityönä erikseen.

Rahoitus ilmalämpöpumpun hankintaan

Ostaessasi Toshiban lämpöpumpun, voit halutessasi maksaa pumpun joustavasti laskulla tai sinulle sopivissa erissä. Toshiba Lämpötili on jatkuva luotto, jonka luottoraja on 1 500–15 000 euroa, ja sen myöntää Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

 

Voit avata tilin Toshiban sivuilta löytyvällä lomakkeella, tai ottaa yhteyttä Piuhamikaan. Toshiban jälleenmyyjänä autan sinua mielelläni tilin avaamisessa.

Lue lisää Toshiba Lämpötilistä ja hae rahoitusta lämpöpumpun hankintaan!

Toshiba

Asennuta energiatehokas ilma- tai vesi-ilmalämpöpumppu

Haluaisitko parantaa kotisi sisäilman laatua tai kenties pienentää lämmityskustannuksia? Harkitsetko ilmalämpöpumpun tai vesi-ilmalämpöpumpun asennusta? Piuhamika Oy hoitaa ilmalämpöpumppujen asennukset sekä uusiin että saneerauskohteisiin Varsinais-Suomen alueella.

 

Ilmalämpöpumpun asennus tuo merkittäviä hyötyjä sekä kotisi ilmanlaatuun, lämmityksen ja viilennyksen tehoon että lämmityskustannuksiin.

Ilmalämpöpumppu säästää talvisin tutkitusti noin 20–30 % omakotitalon lämmityskuluissa. Tämä tarkoittaa merkittäviä summia vuositasolla, ja näin ollen lämpöpumpun asennus maksaa itsensä takaisin nopeasti ja huomaamattomasti. Ilmalämpöpumpun avulla voit myös kierrättää esimerkiksi takasta tai öljylämmityksestä saatavan lämpimän sisäilman tehokkaasti ympäri taloa.

 

Lämmityksen lisäksi ilmalämpöpumpun avulla voit viilentää kotisi kesän helteillä juuri sinulle mieluisaan lämpötilaan edullisin kustannuksin. Kaiken lisäksi ilmalämpöpumppu pienentää asumisesi hiilijalanjälkeä merkittävästi.

Kysy lisää

Maalämpöpumpun asennus nostaa kotisi arvoa

Ilmalämpöpumppujen lisäksi asennan myös energiatehokkaat maalämpöpumput omakotitalokohteisiin Varsinais-Suomen alueella.


Maalämpöpumppu on mahdollista asentaa minkä tahansa kodissasi jo olemassa olevan lämmitysjärjestelmän tilalle tai korvaajaksi. Sen edullinen asennuttaminen on taloudellisesti kannattavaa sekä sähkö-, öljy-, puu- kuin kaukolämmityksenkin tilalle.

Maalämpöpumppu kerää auringon maaperään tai vesistöön varastoiman lämmön putkiston avulla. Putkisto asennetaan maahan joko poraamalla kaivo kallioon tai horisontaalisesti kaivamalla. Vaihtoehtoisesti se voidaan myös vetää tontin lähellä sijaitsevaan vesistöön. Maalämpöpumppu on edullinen, tehokas ja erittäin ympäristöystävällinen valinta kotisi lämmitykseen. Sen asennuttaminen myös nostaa kotisi arvoa välittömästi.

Teen myös sähköasennukset

Ota yhteyttä ja kysy lisää lämpöpumppujen asennuksesta

Kun harkitset ilma-, vesi-ilma- tai maalämpöpumpun asennuttamista kotiisi, ota minuun yhteyttä. Olen mielelläni apunasi juuri sinun kotiisi ja tarpeeseesi parhaiten sopivan pumpun valinnassa ja kerron lisää asennustyön vaatimuksista. Olen tavoitettavissasi puhelimitse, sähköpostitse sekä sivuiltani löytyvän lomakkeen välityksellä.


Piuhamika Oy palvelee Salosta käsin alueen lähikunnissa, Turun seudulla sekä muualla Varsinais-Suomen alueella.

Katso yhteystiedot