Sähköasennukset sekä uudis- että saneerauskohteisiin Salosta

Ota yhteyttä

Piuhamika Oy on luotettavasti ja asiakaslähtöisesti palveleva sähköliike Salossa. Hoidan erilaiset sähköasennukset sekä uudisrakennus- että saneerauskohteisiin Salossa, alueen lähikunnissa, Turun seudulla sekä muualla Varsinais-Suomessa. Lue lisää palveluista ja ota minuun yhteyttä, kun on aika kutsua paikalle osaava sähköasentaja.

Sähköasennukset erilaisissa uudisrakennuskohteissa

Piuhamika Oy hoitaa kaikenlaisten ja kaikenkokoisten uudiskohteiden, kuten asuinrakennusten, toimitilojen ja teollisuuskiinteistöjen sähköasennukset yli 10 vuoden kokemuksella. Työskentelen uudiskohteissa varmoin ottein asiakkaan tarpeita ja toiveita kunnioittaen sekä suunnitelmasta kiinni pitäen.


Hoidan uudiskohteen kaikki tarvittavat S2-luokan sähköasennukset ja hankin kaikki asennuksissa tarvittavat sähkötarvikkeet. Palveluni on kokonaisvaltaista, asiakkaalle mahdollisimman vaivattomaksi rakennettua. Olen tavoitettavissasi aina tarpeen mukaan koko urakan ajan.

Hoidan myös kylmäasennukset

Saneeraus- ja peruskorjauskohteiden sähköasennukset

Toteutan tarvittavat S2-luokan sähköasennukset erilaisissa saneeraus- ja peruskorjauskohteissa, sekä yksityisissä kotitalouksissa että eri alojen yritysten toimitiloissa. Kokemusta on kertynyt eri laajuisista urakoista nyt jo yli kymmenen vuoden ajalta.

 

Saneeraus- ja peruskorjauskohteiden sähköasennuksissa on aina otettava täsmällisesti huomioon vanhat sähköasennukset sekä saneerausprojektin muu eteneminen. Pidän aina huolen, että tarvittavat sähköasennukset hoituvat ajallaan, ja että osaltani pidän urakan käynnissä suunnitelman mukaisesti.

Tarpeen mukaan neuvottelen sähköasennuksista myös kohteen muiden urakoitsijoiden sekä sähkösuunnittelijan kanssa. Olen luotettava ja joustava yhteistyökumppanisi saneerauskohteiden sähköasennuksissa.


Kokonaisurakoiden lisäksi hoidan myös kaikenlaiset pienet kodissa tai toimitiloissa tarvittavat sähköasennustyöt aina pistorasian vaihdoista alkaen. Otathan siis epäröimättä yhteyttä, kun etsit osaavaa sähköasentajaa.

 

Toteutamme myös tehokkaat ja turvalliset sähköautojen latauspisteet asuinrakennusten pihoille, yritysten parkkipaikoille sekä parkkihalleihin. Pyydä tarjous!

Tilaa palvelut

Sähkösuunnitelmien ideointi ja laatiminen

Olen tarvittaessa ja asiakkaan toiveen mukaan mukana myös kohteen sähkösuunnitelman ideoinnissa ja laatimisessa. Huolella, kohteen yksilölliset piirteet ja vaatimukset huomioon ottaen tehty sähkösuunnittelu helpottaa rakennusvaiheen sähköasennustöitä merkittävästi.

 

Ota minuun yhteyttä ja kysy lisää sähkösuunnittelusta. Vastaan mielelläni suunnittelua koskeviin kysymyksiisi.

Kysy lisää